pro_vihanneskori_kiska

LUOMU SATOKASSI (3kg)

€14.20 sis ALV

100 varastossa


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ylalatu/public/html/kiska.fi/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 17
Osasto:

Tuotekuvaus

Kiskan lajitelma satokauden maukkaimpia lähituotettuja vihanneksia ja juureksia suoraan Kaupunkilaisten omalta pellolta. Lajitelma sisältää perunoita, porkkanoita, palsternakkaa, lanttua, punajuurta, punakeräkaalia ja mangoldia.

Vihannekset ja juurekset viljellään luonnonmukaisesti, ne poimitaan kypsinä ja toimitetaan asiakkaille heti noston jälkeen —siksi ne ovatkin kerrassaan verrattoman herkullisia!

Viljelyssä ei käytetä torjunta-aineita tai kemiallisia lannoitteita vaan maata parannetaan vähitellen lannoittamalla kasvijätteen, oljen ja hevosenlannan kompostiseoksella. Siemenet ovat vapaita avopölytteisiä lajikkeita, eli niitä ei ole siemenpatentoitu. Siemenet on tuotettu biodynaamisesti vaalien lajikkeiden makua ja laatua. Kaupunkilaisten oma pelto on täysin GMO-vapaa alue.

Sisältää: Luomuperunoita, -porkkanoita, -palsternakkaa, -lanttua, -punajuurta, -punakeräkaalia ja -mangoldia.

Tuotteet toimitetaan torstaina 24.9. klo 11-20 välisenä aikana. Kiskan asiakaspalvelu ottaa sinuun yhteyttä keskiviikkona 23.4. toimitusajan sopimiseksi. Voit lisätä toimitusaikatoivomuksen myös tilauksen kommenttikenttään tilaustietojen yhteydessä.

Muistithan, että toimitus on Beta -testaajille maksuton!